segt

Är lite seg efter jobbet idag, sambon är på spinning ikväll, men imorrn ska jag också träna ÄNTLIGEN!
Är nog lite narkoman, blir knäpp när jag inte får/kan träna!
Ikväll glor vi väl på tv, just nu är det arga snickaren, alltid kul och se, då får man en påminnelse om hur jävla bra man har det!! På tal om tv så har vi ställt in en på barnens rum idag, så imorgon hoppas vi på lite sovmorgon:) Då kan dom ligga och titta en stund innan frukost.
Imorgon ska Andreas och Stella åka och köpa presenter till Zeb som fyller år på lördag. Idag önskade han sig en stor dinosaurie, en orm och en drake:) Han önskar sig olika saker varje dag, förut var det en blå anka, och häromdan var det en STOR bil. Han har pratat jättelänge om spiderman-tårta, vi får väl se om det går att ordna, kan man beställa nånstans kanske? Annars får jag improvisera...

Barnen och jag gjorde lite påskfint igår, så nu känns det lite vårigt härinne i alla fall!



Blåkulla nästa!

Jag och barnen gick ut för att plocka lite björkris och ta in, så vi tog en promenad på banvallen som går här utanför, och gud va skönt det var, riktigt varmt och soligt!! Vi letade vårtecken, men det är dåligt med det än, förutom att myrorna har vaknat till ordentligt. Men dom kan ju gott plocka med sina barr och tro att allt är frid och fröjd i stacken, för snart blir dom vräkta härifrån, så det så.

I ån som går härute var det en svan som badade, först trodde jag att den höll på att drunkna, men det var visst inte så... Fin var den i alla fall!

Det är mycket snö kvar än, men sakta men säkert så.
En kul grej är att sambon skriver vad han kallar för "loggbok" alltså han skriver små dagliga anteckningar, men det är ju ABSOLUT inte en dagbok! :) Men det är så kul för han har skrivit i 5 år nu, så kommer han och säger - Jaha vill du veta vad vi gjorde idag för 1 år sen? Den här dagen var vi med barnen i parken, sen jobbade vi på tomten i några timmar, sen grillade vi!!! Fatta, och nu är det typ vinter fortfarande, helt sjukt.
På framsidan av boken är ordet DAG överstruket, så har han skrivit LOGG över:)

Dagens strul: Att jag fick stå över träningen idag, men det är lika bra, på´t igen på torsdag!
Dagens kul: SOOOLEEEN!!


Design

Försöker idag att fixa till bloggen så den ska bli lite snyggare:)
Inser då hur ruggigt dålig på datorer jag är, fasen det här får man skärpa sig med tror jag!
Vi får väl se vad det blir...

Liten blir Stor


Här ser ni en numera väldigt stor tjej, hon har tappat första tanden, och den bredvid lossnar vilken dag som helst, då blir hon "gluggen" på riktigt :)

Nån som följer House på tisdagkvällarna?
Då kanske ni också fastnade för en låt som var med för några veckor sen? Den satte sig i alla fall i min hjärna direkt, här har ni den!
http://www.youtube.com/watch?v=5LxC3M-Yngs

Dagens strul: Har man gått och dragit på sig magkatarr då, har gjort ont som FAN i magen/bröstet hela helgen, men nu verkar det ge med sig i alla fall, har köpt äcklig medicin, i fall att...
Dagens kul: Stella och jag ska åka och storhandla själva ikväll, det ska bli lite mysigt!

I vanliga fall åker vi allihop och storhandlar, men det brukar bli lite kaosartat, Zebbe gillar INTE affärer. Och jag är en extrem kontrollmänniska, så jag skriver en lista, exakt vad vi ska ha, och i exakt den ordning som dom kommer i affären, så har jag stenkoll och glömmer ingenting! MEN, så helt plötsligt får Andreas för sig att gå åt ett annat håll, alltså fel håll, och då utbryter panik i mitt system, allt blir fel och jag har inte koll på nånting helt plötsligt, vafan har dom flyttat på ostsåsen nu, den brukar ju stå här???!!! Panik! Och vart är Zeb nu då, jaha då va han borta också, mamma, mamma kan jag få en barbiedocka, jag har ju bara 3? Va, nej du får ingen docka. Men ååååhhh, då tycker jag det här e tråååååkiiiigt!!!! Nej vi skiter i toapapper, bara vi tar oss ut härifrån NU!
Äntligen, nu får vi betala. - Jaha då blir det avstämning idag:) Visst, självklart, ni kunde inte ha valt en bättre dag för just avstämning!

Obekväm arbetstid?

Nej jag skulle säga att helgen är den mest bekväma tiden att jobba på, lugnt och skönt, inte lika många måsten, bara helg helt enkelt!
Sen jobbar jag ju med 3 andra sköna tjejer, och vi har så jäkla kul när vi jobbar! Det måste vara den bästa medicinen, mot allt, att få skratta så tårarna sprutar varje dag:) Dagarna bara flyger förbi, och helt plötsligt är det måndag igen, men måndagar är också bra...

" Fikapausen gör dig frisk och kreativ" Men det visste ni väl redan?
På fråga doktorn för ett tag sen var det ett gäng forskare som pratade om hur viktigt det är med fikaraster på arbetsplatsen, det är oftast när man diskuterar tex middagsrecept och blöjbyten som man knäcker den där nöten som man försökt lösa i 2 veckor typ, och när man tänker efter så stämmer det nog ganska bra! Man behöver bara en kopp kaffe och lite skvaller för att lösa all världens problem;) Så unna er en extra lång kafferast emellanåt!

Dagens strul: Det får bli all äcklig hundskit som nu kommer fram, bläää!

Och glöm för guds skull inte att ställa fram klockan inatt!! Alltså FRAM, inte bak.

Heta bönor

Såg nån så ska det låta förra fredagen? Om inte så missade ni verkligen nåt!
En ny favorit är dessa coola tjejer i bandet Cookies n Beans, country när den är som bäst! Dom var med i melodifestivlen förra året, och tjejen till vänster, Frid Öhrn känner man igen från bandet Oh Laura som gjort grymma låten "Release me" ni vet den i saab-reklamen. Dom har en spelning i Skebobruk i Maj som jag hoppas vi kan gå på.

Skriver ner länkar till Youtube här om man vill lyssna!
http://www.youtube.com/watch?v=qYLpx4PesHA
http://www.youtube.com/watch?v=NjQXMZe2ouk

Sen till dagens strul: Jag känner en tjej, hon e värsta bitchen, skäller på folk för minsta lilla och är allmänt otrevlig liksom. Jag hatar henne och vill aldrig mer se henne, men ändå ger hon sig inte, nejdå hon kommer tillbaka varje månad och förpestar tillvaron för dom flesta. Och försöker man säga något snällt så lyckas hon vända det till något dåligt, och börjar störtböla helt plötsligt, hallååå vad är problemet liksom???
Jag kallar henne Häxan Surtant, men den korrekta benämningen är Premenstruellt syndrom, alltså PMS, fucking jävla PMS!
Nog om det. Nu ska jag jobba hela helgen och då ska jag vara trevlig, tror jag.

Torsdagar

Är träningsdagar, då går sambon och jag på Ki-box tillsammans nere på friskis&svettis, grymt kul och grymt jobbigt! Dom här snyggingarna fick jag av sambon i julklapp:)

När vi tränar tillsammans brukar barnen vara hos sin farfar, han är världens bästa farfar som alltid ställer upp, och barnen älskar att vara där!! Eftersom det är våffeldagen så skulle han bjuda dom på våfflor ikväll, så himla mysigt ju! Ska det serveras våfflor här hemma så är det sambon som fixar, samma sak när det gäller pannkakor, han är bäst på det, och det verkar han ha ärvt av sin far:)

Takdropp och Tennis



Nu börjar solen värma ordentligt, så skönt att slippa mössor när man är ute! Imorgon ska jag och barnen ut och leta vårtecken!
Zebbe och jag följde med och tittade när Stella spelade tennis med dagis idag, och gud va duktiga dom var allihopa! Vår lilla 5-åring känns plötsligt inte alls liten längre.

Dagens kul: Stella ropar till mig när vi är ute:
- Mamma nu vill jag att du kommer så vi får ha ett litet samtal här.
- Jaha vad gäller det samtalet då?
- Du har tagit min kompis (snögubbens) halsduk, så nu kommer han frysa!
- Men han behöver inte den längre, det blir ju vår nu.
- Jaha va bra då.

Dagens strul:  Nej inge strul idag vad jag kan minnas, förutom att det alltid blir så jävla dyrt när man handlar, jag fattar inte det där...

I vårsolen


Då var det dags då

För mig att skaffa en egen blogg, har funderat på det ett tag, och nu tänkte jag vafan, jag gört!
Har alltid tyckt om att skriva, och ofta är det väldigt skönt att skriva av sig, och vissa saker känner man ju att det här vill jag dela med mig av!
Med 2 små barn i huset händer det mycket, både kul och strul, det är väl mest det min blogg kommer handla om, vardagliga saker liksom. Min lilla familj är mitt allt förstås, men andra intressen är musik (kan man inte leva utan) men framför allt träning (kan man inte heller leva utan) sen har jag en sån tur att jag har en sambo (kan inte leva utan honom heller) som jag kan dela mina intressen med, love you!
Skriver väl mer senare, och ska försöka få till en bild också:)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0