bättre

Va länge sen jag skrev nu, men har inte haft ork eller lust när nacken har vart så jäkla jobbig!
Va i alla fall hos sjukgymnasten igår och hon klämde och kände, tryckte och körde med ultraljud, med nån slags värme.. Hursomhelst var det visst stora muskelknutar, låsningar i ryggen och överansträngning i nackmuskeln. Enligt henne har det inte med träningen att göra, utan att det har vart mycket på jobbet, och att man har gått och spänt sig omedvetet. Vilket låter helt självklart när hon säger det. Så nu ska jag ta det lugnt, och så har jag fått stretch-övningar som ska göras några gånger om dagen. Borde inte jobba kanske, men jag ska prova ikväll och se hur det känns, blir ju tokig av att bara gå här hemma! Ska dit igen på Torsdag.

Igår var vi och köpt höstskor till barnen, Zebbe valde ett par med spiderman, och Stella ett par med Hello Kitty, otippat va?

Gårdagens lunch, helt enligt tallriksmodellen..

På eftermiddagen gick vi ut i finvädret och plockade lite olika fina löv och sånt som hör hösten till, sen gjorde vi lite fint på köksbordet :)
Stella e så himla pysslig, hon skulle kunna sitta still och klippa och sånt hur länge som helst!
Medans Zebbe mest äter på grejerna eller kastar runt dom :) Dom e olika.



tisdag

Har varken haft tid eller lust att blogga på ett par dagar nu. Inte för att vi gjort så mycket i helgen precis, men..
I lördags var jag på basjympan, fast jag hade ont i nacken, blev varken bättre eller sämre men det var skönt att röra på sig lite. På söndagen var det familjejympan, det var skoj, Zebbe var piggare den här gången, så han hade också jättekul!!
På kvällen gjorde vi lite mysmiddag, helstekt ytterfile med rostade rotfrukter och bearneisesås, GOTT.

Igår jobbade jag och hade riktigt ont i nacken och huvudet då, usch det var inget kul! Jobbigt när man känner sig som skit men ändå måste va så trevlig och glad mot alla..
Ringde vårdguiden som tyckte jag skulle få det uppkollat. Jahapp bara åka ner och sätta sig på akuttiden då. Som tur var så var det ingen före mig så jag fick komma in direkt nästan, och enligt honom så är det nån överansträngning i muskeln i nacken, jo det kunde jag också räkna ut, men ändå skönt att veta att det inte är nån fara. Äta ipren och vänta ut skiten. Deprimerande. Vill ju träna, men det kanske är bäst att låta bli. Känns det bättre på torsdag ska jag gå på basjympan.

Förkyld

Var på cirkelfys igår, det gick fint, men i början av passet fick jag huvudvärk. Den gav sig aldrig, och på kvällen var det riktigt illa, fast det sitter på ena sidan av nacken. Måste vara nån sträckning eller nåt, fan också, hoppas det ger sig snart! I morse när man vakna var man dessutom förkyld, ÅÅÅ vad irriterande, nu när man var igång som bäst med träningen.. Typiskt! Fast det verkar inte vara den värsta sorten, kanske räcker med ett par dagars vila.
Åter till soffläge.

ledig dag

Haft en skön ledig dag:) Tog det lugnt på morgonen, sen gjorde vi dinkelpannkakor till lunch, gott gott. Trodde Stella skulle ha knytte på dagis men det var visst inställt. Så vi åkte hem och drog på stövlarna och hade egen knytte. Zebbe blev jätteglad för då fick han ju också ha det:) Vi letade svampar, lingon och blåbär. Och tittade på skalbaggar och annat roligt! Och jag berättade att jag minsann hade träffat Mulle när jag var liten, och det trodde dom knappt på, vi ropade på honom men Stella sa att han nog har åkt söderut, ja kanske det...
Så hade vi matsäck med oss, jättemysigt var det, ska vi göra om många gånger!




Gjorde en variant på flygande jakob till middag, det blev gott, Stella älskar jasminris så det fick hon till, kokade dinkel också, det var riktigt gott!! Ska ha det lite oftare nu när man tränar.
Andreas skull köra Core idag, och jag körde Medel-jympan som är direkt efter, så vi bytte barn i dörren kan man säga, men dom tyckte det var kul och titta på alla som tränade.
Kan säga att jag tog ut mig totalt idag, fan vad jag tog i!! Skönt det är ändå, fast huvet bultar efteråt.. Men nu är man pigg igen! Vätska, frukt, dusch, sen är man som ny.
Imorgon ska vi gå på Cirkelfysen tillsammans är det tänkt.

Fan jag ligger efter på slappar-fronten tror jag, har just nu 7 tidningar som jag inte hunnit läsa än, börjar bli lite stressad av att den där högen bara växer, får försöka beta av lite nu ;)

Måndag=Söndag

Nu är min helg slut och imorgon får man en ledig dag, skönt ju! Tänkte fixa mysfrukost till mig och barnen :)

Igår vart det lite jäktigt, hann/orkade inte skriva nåt. Skyndade hem från jobbet och slängde i oss lite käk, bruna bönor, potatis och stekt bacon, mums! Sen burna ner till familjejympan, Zebbe var jättesupertrött så han orkade inte va med, Andreas fick komma och hämta honom. Stella och jag skuttade runt resten av passet, hon e så himla duktig!!! Sen burna hem till barnens farfar, mötte Andreas och Zebbe, och vi lämnade ungarna där, ner till boxningen, körde järnet! Full fart!  Blev lite besviken på passet, han har haft bättre.. Men kul var det i alla fall!
Sen hämta barn, sen hem och pusta ut.


Idag hade man den garanterade träningsvärken som utlovats. Tack för den!
Jobbade till 15.15, sen hem och käka, idag var det chili con carne. Sen hade Andreas plockat in äpplen som han gjorde världens godaste äppelkaka på, med vaniljsås till, den var farligt god kan jag säga!!
Jag som hade varit så duktig :( Men det var man värd då kanske!
Har haft en lugn kväll framför TV:n, Stella och jag gillar båda att titta på "halv åtta hos mig" ett matlagningsprogram, så det så vi på. Sen fick dom lägga sig och vi kollade på biggest loser. Sen var det dötid, så jag körde lite styrketräning, mage, rygg och rumpa fick sig en omgång.
Nu till TV:n igen :)

jobbhelg

Igen, tyckte vi precis jobbade helg men det var visst 2 veckor sen, shit. Dagarna rullar på.
Har inte så mycket att skriva idag, vart en lugn dag på jobbet.
Bakade tekakor när jag kom hem, blev riktigt bra denna gången :) Barnen gillar.

Söta va?

Har inte ätit en smula godiskakabulle på en vecka nu, känns bra, hon kan om hon bara vill :)
Skönt att bli av med sötsuget! Jävla drog det där är.

jahapp

Dagen som började så bra... Väckte sen barnen, gjorde frukost till dom, Zebbe spyr ner hela golvet, stackarn. Bara börja ringa runt då, sambo, dagis, jobbet. Han verkar liite bättre nu men det blir till att ta det lugnt.

morgonkaffet

Andreas tvingade upp mig i morse vid 6, och nu har man vaknat till så det känns riktigt skönt att få dricka sitt morgonkaffe i lugn och ro, kolla lite på nyhetsmorgon och sådär, tyst och skönt är det.


Det blev basjympan igår, visst svettig blev man väl lite grann, men det var INTE roligt! Fan dålig musik och tråkiga rörelser. Nej det passet blir det inge mer. Vi har bestämt att vi ska gå på onsdagar och söndagar tillsammans, sambo och jag, och sen får man gå själv dom andra dagarna, vi kan ju inte ha barnvakt varje dag liksom. Så det blir bra! Nu är det vila till söndag, då det är familjejympa först och sedan KI-box, det ser jag fram emot!
Ska jobba kväll idag, och dag lör-sön, blir kul att jobba helg, snacka skit och skratta, härligt!

Just det var ju i Norrtälje igår, Stella köpte en rosa ballerinadräkt, silverglittriga mockasiner och tights. Zebbe valde spiderman-mockasiner och spiderman-tröja :) Dom vet vad dom vill ha redan nu...
Ska försöka komma ihåg kameran på söndag och fota sötnosarna!

Ett inlägg

Lite skönt stel idag efter träning igår, får se hur jag gör ikväll, kan eventuellt bli basjympa i alla fall...
På söndag börjar familjejympan igen, det var längesen, och ungarna(och jag) tyckte det var jättekul, så nu lär vi köra varje söndag! Men dom behöver lite bra kläder och mockasiner och sådär, så idag ska vi in och handla det tänkte jag!

Sambon tipsade mg om den här låten, alltså så sjukt bra, sätter sig direkt och man kan ju inte sitta still, så upp och hoppa framför datorn!!!
http://www.youtube.com/watch?v=5J2cCc1eZBw

Tömde Stellas fickor efter en dag på dagis häromdan :)
2 kottar-en stor och en liten
1 liten sten
2 ekollon, ett gammalt och ett nytt
1 lite träpinne

3

Tredje passet avklarat denna vecka, cirkelfys blev det ikväll, det är nog det bästa passet efter boxningen dom har! Man kör i sitt tempo och kan verkligen krama ur allt i hela kroppen, härligt! Nya övningar var det nu också, kul kul.
Får se om det blir nån träning imorrn...Har inte bestämt mig, får se hur man mår imorgon.

Idag sa Stella i bilen hem:
- Mamma jag vill ha ett stängsel, kan vi köpa det idag???
- Varför vill du ha ett stängsel?
- Jo för jag vill ju ha en häst!

Ja man måste ju börja nånstans :)

SOFIA!!!!!

Du måste hjälpa mig fixa med bloggen, jag vill också ha en fiiiin!!!!
HJÄLP

träning

Jobbade till 16.15 idag, kändes som att det gick fort idag, kan bero på att en jobbarkompis och jag spårade ur och hade fnissdag, ba garva åt allt, ALLT liksom, fan va skönt det e ibland, när man inte kan sluta skratta, jobbigt när sånt inträffar på möten och sådär, när man måste va lite seriös i alla fall...
Men fan va man retar sig på folk som ALLTID måste va så jävla seriösa och korrekta, såna gillar vi inte, nepp.

Stack och hämtade ungarna sen var det pannkakor och våfflor till middag, sambon som lagade, han e bäst på det, så var det sylt och grädde till, gott!! Sen iväg och lämna barnen hos bästa farfar. Core stod på schemat ikväll, passet var lite annorlunda än förra gången, riktigt bra var det!! Brände till bra i vissa muskler. Jag var sugen på att fortsätta med jumpan efteråt, men nu ska vi ta det lite lugnt i början...
Måste säga att jag e liiiite irriterad på alla som tror att dom e såååå duktiga och tränar flera gånger i veckan, men så står man där och tar inte ens i när man väl e där, VARFÖR går man ens dit då???? Jaha för att det e roligt? Jo men det är det ju, bara det att jag aldrig skulle kunna göra nåt sådär halvhjärtat och på 25% fart, nej, ska det va så ska det va på MAX. Eller?

Kollade idol ikväll, många duktiga var det, inte direkt nån att skratta åt, hmmm det kommer väl.

Då var det måndag igen, fan va veckorna går fort nu man jobbar igen. Full fart!
Jobbade bara till 15.15 idag, skönt. Sen hem och åt supergod köttfärssås som sambon svängde ihop MUUUUMS!!
Sen gräsklippning, det sista som Andreas inte hann igår.
Sen var det träning, Andreas var på spinning 18-19 och jag var på jympa 19.30-20.30. Var ett Bas/puls pass som var helt okej, mycket flås men inte så mycket styrka, lite synd... Får ta igen det en annan dag:) Imorrn ska vi gå på Core, det var ett bra pass har jag för mig.
Imorgon börjar IDOL om ni inte visste det, kl 20.00 sitter man bänkad igen då, hoppas på många skratt :)
Natti

okej

Ska börja lägga in lite bilder eftersom jag ligger lite efter på den fronten:/

Andreas tog sig an den gamla grusgången, herregud vad han jobbade! Grävde, silade, och tvättade gruset, vips så hade vi helt plötsligt en grusgång. Och den har legat därunder allt gräs och ogräs...
Vi åkte och fyllde bakluckan med stora stenar som jag har börjat lägga längs kanterna, men det behövs ett lass till innan det är klart, då får ni se slutresultatet.
E så glad att min vita klätterros har börjat blomma igen!!
Den dog i vintras, men nu på sensommaren har den skjutit upp igen och nu blommar den och är full med knoppar!
Jag börjar ana att trädgårdsnörden växer inom mig, blev så glad när jag såg att Höstastern blommade vid torpet nu, och här har den inte kommit riktigt ännu, så då får man njuta av sina blommor mycket längre :) Sånt blir man väl glad av!

Åkte en snabbvisit till torpet, mest för att klippa av gräset och sådär. Åkte torsdag kväll, var framme vid 21.30. Så åkte vi hem lördag förmiddag, för Andreas skulle börja jobba kl.16.
Kallt var det, innan man fått upp värmen i huset, men sen var det mysigt!


En vacker ros som blommar fortfarande.Det är så härligt därnere, så lugnt. Jag längtar tills vi får ordning så att vi kan bjuda dit folk.
Nu dröjer det innan vi ska dit igen:(

Annars rullar allt på som vanligt, lite kaos på jobbet, men det ska nog lösa sig till det bästa. Tur man har bra jobbarkompisar säger jag bara!
Går en "kurs" genom jobbet på onsdagar nu, som alla ska gå. Rätt kul e det, gillar ju att prata och diskutera och sånt, så det passar mig :) Alltid kul att höra hur folk har det på andra ställen också.

Imorgon börjar äntligen höstterminen på Friskis&Svettis!!  Då blir det fullt ös igen med träningen, gud va kul och skönt det ska bli! Ska försöka klämma in 4-5 pass den här veckan. Andreas ska också köra igång igen, så det blir bra det!! Kan vi gå tillsammans på vissa grejer :)

Nej nu ska jag lägga mig på soffan med senaste numret av "Gård och Torp"  :)

RSS 2.0