vår

Idag var det vår i luften så det skrek om det, guuuuud va skönt det var ute, barnen och jag va ute nästen hela eftermiddagen och kvällen, riktigt härligt!! Vårstädade på tomten och gick en promenad på banvallen och plockade in lite videung, det är vår tycker jag. Och Stella vågade ÄNTLIGEN prova sin nya cykel som va så läskig, men hon hade ju inte glömt hur man cyklar så det var ju tur ;) Nu e hon så glad!
Zebbe fick ärva en cykel av grannen, på med stödhjul, så kunde han också cykla! Alla nöjda och glada!!
Va och hämtade cykelvagnen också som jag nu har monterat ihop och provkört, funkar fiiiint!! Fan va jag kommer få grymma benmuskler om jag ska cykla runt med ungarna hela våren/sommaren :) Nu behövs bara en bättre cykel med ordentliga växlar, ska in och kolla på biltema i nästa vecka är det tänkt.
Hä kommer bilder på vårtecken som har tittat fram senaste dagarna:)




Senaste dygnen har det gått omkring en katt och snokat och jamat här hemma, och nu har den suttit i ett helt dygn här utanför och bara tittat. Så släppte vi ut busan idag och då fattade vi, det var henne han satt och väntade på ju :) Sen har dom hållt på här hela dagen kan jag säga, han har följt efter henne konstant!! Lite knepigt att förklara för barnen vad dom gjorde, men Stella blev såklart överlycklig för att Busan ska få barn:) Hoppas det blir nåt då!
Den här bilden säger allt, kolla blicken på den gul-vita hankatten :)


Nu väntar jobb torsd-sönd, men sen är det min lätta vecka:)

Här har ni honom

Världens bästa grymmaste coolaste 4-åring!



Va på 4-årskontroll med honom idag, och som vanligt regnar det superlativ över den lagom stolta morsan :)
-Långt före i utvecklingen, men så är det ju med storasyster också, det är alltid så roligt att träffa er!
Ja tack tack:) Vi har helt enkelt haft en jävla tur, och sen är vi ju bra föräldrar också, ett bra team.

Stella va på tennis när vi va på BVC, så vi passade på att gå och fika innan vi hämtade henne.
Nu blir det lite lunch och sen ska vi åka till Norrtälje och hämta en cykelvagn som jag har beställt, dom har tydligen sitt lager lite utanför Norrtälje, så det passade ju bra! Ska handla lite också så jag kan baka bröd ikväll, det är helt slut i frysen.
Får se om sambo kommer hem lite tidigare idag:)

4 år

Zebbe väckte mig inatt för att tala om att han skulle gå och kissa, då hör jag hur det väser och rosslar när han andas, skitläskigt! Känner på honom och han är stekhet, fan, fan vad typiskt! Han som aldrig är sjuk, måste han bli det på sin födelsedag?? Han hosta som tusan, och det tog lång tid innan han kunde somna om igen, fast det var mest för att han låg och sjöng "ja må han leva"... :)
Så det var lika bra att ställa in kalaset för småttingarna, vi trodde inte han skulle orka så risig som han va på natten, men han har hållt igång hela dagen ändå, fast han har haft en envis hosta. Så vi får göra ett nytt försök nästa helg med kalas!

Fast dom vuxna fick komma och äta lite tårta i alla fall, och han fick massa finfina presenter!!!

I morse sjöng vi för honom och han fick bl.a spidermandräkt (som han kommer ha på sig varje dag nu) cowboyhatt, som han hade önskat sig, och pistol med hölster till. Sen fick han star wars gubbar, fingerskateboards och en gitarr som han också önskat sig, fast ingen riktig, utan en sån där "paper jams" om ni vet vad det är? A det ser ut som en elgitarr, fast utan strängar, bra första grej att öva på, inget som kan gå sönder ;)
Gissa om han var nöjd!!!
När han öppnade sin spidermandräkt sa han: - Men, e jag 4 år nu?
Så söt.

Hoppas nu hostan e bättre inatt, för alla behöver vi sova:)
Lägger in bilder imorrn, orkar inte nu...

uppdatering

Dags för lite uppdatering, har haft fullt upp senaste dagarna..
I torsdags var jag till tandläkaren för att laga ett stort hål i en tand, va så Jävla nervös ionnan kan jag säga, har inte lagat hål på många år, och jag hade ju för mig att det gjorde förbannat ont...
Men jag fick värsta chocken, det kändes inte ens!!!!! Visst fick jag bedövning, men inte ens den sprutan kändes ett dugg! Jag bara, va? Skämtar ni med mej eller???
Men tydligen har det gått framåt och man har mycket bättre grejer nuförtiden, så thank god för det!!
Hon var osäker om den skulle behöva rotfyllas, men det visar sig, om jag får ont i tanden så skulle det nog bli det, men en sålänge känns det bra.

Eftersom jag hade varit så duktig unnade jag mig själv lite shopping:)

Igår var sambon och jag till Täby Centrum och åt middag, gick i affärer och kollade på bio, vi så Adjustment Burue, nej jag minns inte hur det stavas, ja det var en JÄVLIGT bra rulle, 4 plus!!
Sen hem och dega lite i soffan, jag hade vart uppe sen 5 så jag va sjukt trött!! Barnen sov hos farfar så vi fick sovmorgon, sov till 9!!! Har inte gjort det på kanske ett år eller nåt. Kul att göra nåt utan barn ibland:)

Ska iväg och hämta dom snart och åka och handla, för imorrn blir det kalas, Zebbe fyller 4!!!!

RSS 2.0