Fyfan

Har mått pyton ett par dagar:(
Det började med någon slags matförgiftning natten till tisdag, alltså spydde och sket heela natten, inte trevligt.
Trodde fan jag skulle dö av magsmärtorna!
Kunde inte stå upp igår för jag hade så ont i kroppen, och feber på det. I morse vaknar man av att en förkylning har parkerat sig i halsen, men va treevligt!!! Känner mig något piggare nu, men fan inte mycket, FAN!
Får se om jag pallrar mig ner till jobbet i morrn, det är i princip bara möte, så det kan man ju klara kanske...
Får se om jag orkar skriva mer ikväll.

uppdaterar...

Har inte haft tid för datorn i helgen...
Igår efter jobbet åkte vi till Kungens kurva, var evigheter sen vi handlade på citygross, så vi tänkte testa det. Och vi fick nog bra mycket mer för pengarna:) Jag köpte nya löpardojjor på stadium, dessa blev det, såååå sköna!! Ska provspringa i morgon tror jag:)

Andreas och barnen var på picnic, som dom brukar när jag jobbar helg:) Och då fick dom se en nybliven ekorremamma, som sprang och flyttade på sina ungar. Skit häftig bild!
Det är tur att barnen har världens bästa pappa som hittar på så mycket skoj med dom!

Jobb

Nu är det jobbhelg igen, kommer gå fort som vanligt! Idag ska jag ha lönesamtal, men man får nog inte veta nåt, avtalet brukar bli klart nån gång på hösten. Men man får väl prata för sig;)



Har lagt bönor i blöt under natten, så nu står dom och kokar på spisen. Det är så bra att ha i frysen, bara ta fram och hälla i maten eller salladen, gott gott!

Här är en skön låt att hoppa igång till på morgonen:)
http://www.youtube.com/watch?v=v0NSeysrDYw&feature=related

bröd

Nu har jag bakat bröd, för första gången kan jag ju erkänna... Och det tar nog ett tag innan man lär sig det här tror jag, men gott blev det i alla fall. Blev inspirerad av kompis Fia som bakade Dinkelbullar, så jag hittade ett gott recept på såna, kommer jag göra fler gånger absolut!
Nu har jag varit på Ki-box, slogs med Nina idag, härlig tjej det där, skrek och gapa på mig hela tiden, hahaha, hon e så jävla skön!!! Så nu sitter man här och skakar. Träningsvärk, check!

Sopa!

Asså, jag är så arg på sophanteringen ibland. För det första har dom ju höjt summan per år, för det andra har dom halverat antalet hämtningar, var finns logiken i det??? För det tredje så kommer alltid räkningen när man inte vill ha den, det kan dom ju också ändra.
Förut, innan dom nya reglerna kom, så körde han ner till oss och hämtade soporna. Men så fort det kom lite snö så kunde han inte vända sin lilla lastbil på våran uppfart. Så jag var ju tvungen och gå ut och visa hur han skulle göra, men då sket han i att komma istället, gubbjävel.
Nu står dom nya, fula kärlen ute vid vägen, och vi måste gå hela vägen med soppåsen, och det är ju faktiskt väldigt betungande. Plus att det brukar stanna ligister och slänga sitt skräp från Mcdonalds i våran soptunna, vafan släng det i naturen istället, det har ni ju alltid gjort!?
Jag förstår att dom vill att man ska sortera sina sopor, och i början var det kul, nu är det inte kul längre, inte alls faktiskt.

Igår blev det Arninge, så vi gick till skopunkten så barnen fick välja ett par skor i var, och så blev det ju ett par till mamma också:)
Sen blev det jacka till Stella och mössor och lite tofsar och grejer. Så vårfina blev dom!
Men att gå i affärer med 2 små monster är inte roligt, jag fick nog några nya rynkor igår tror jag!
Herregud, dom springer runt och jagar varandra, och Zebbe lyckades få loss en stålgrej som man hänger kläder på, och den sprang han runt och hamrade med. Och så klädde han på sig ALLA hattar han kunde hitta. Och så ska man stå i kö och betala och var fan är kupongen nu då!! Kaos i huvudet.
Införskaffa koppel, eller sånt där sele man hade förr, det var nog inte så tokigt;)

Ska försöka baka nåt idag, jag vill ju lära mig! Vi får se...

träna träna

Hej hopp!
Har kommit in i ett bra träningsflow känner jag. Igår cyklade jag till och från jobbet, sen blev det en tur på 1 mil igår kväll, riktigt skönt att cykla längs banvallen härute.
Idag cyklade jag till jobbet, och nu har vi kommit hem från cirkelfysen, riktigt tufft och roligt pass!
Nu är jag ledig i 2 dagar, så kidsen och jag ska uppdatera deras vårgarderob lite, blir nog en tripp till Norrtälje imorgon tror jag. Eller kanske Arninge.. 3 för 2 vet ni:)

Har blivit bortskämd med massage 2 kvällar, snäll sambo man har, ryggen blir ju som ny! Det kan man vänja sig vid, inga problem! :)

Söndag

Dagen började dåligt men blev bra ändå:)
Vi åkte en sväng till lekparken i Rimbo, sen hade vi bestämt med Andreas pappa att byta däcken på bilen, och byta bromsar. Lite kallt var det, men solen sken i alla fall. Bilen har ju skrikit varje gång man nuddat bromsen, men nu är den tyst:) Och sommar däcken är på. Var det bara jag som hade missat helt att dom ändrat lagen??? Att sommardäcken ska vara på redan 15.e april? Jag som skrattade åt sambon när han sa det. Så blir det när man aldrig läser tidningarna;)
Här kommer lite soliga bilder från parken, men när vi gick ut efter middagen här hemma så haglade det!!
Gunga e roooligt!
Dagens kul: När det började hagla ställde jag mig under tak och sa usch, usch, usch!
Zebbe: - Men mamma det e inte bajs, det e bara snö!

Strul: Vaknade på fel sida!

muskler

Barnen somnade före åtta, så jag fick tid för lite styrketräning, 40 min blev det, skönt!
När jag tog upp träningen igen på allvar efter 2 graviditeter tränade jag med 2 kilos hantlar, (när jag tränar tex biceps)  och nu tränar jag med 7 kilo på varje hand, så det märks verkligen skillnad!!
Det som är skönt med muskler och styrka är ju att det inte på något sätt går att fuska sig till det. Det går inte få på annat sätt än hård träning, och det är ju skönt när man lyckas, och får resultat!

Musiken är ju jäkligt viktig när man tränar, så här är några favoriter på låtlistan:
http://www.youtube.com/watch?v=oFryG9ON7Tw
http://www.youtube.com/watch?v=UODX_pYpVxk
http://www.youtube.com/watch?v=hJkm5R40Hj0

Update

Igår var vi lediga allihopa. Vi åkte och köpte stödhjul och andra grejer till Stellas cykel, så nu har hon cyklat runt som en tok i 2 dagar:) Jag hade en lunchdate med Fia, det var skitkul, snacka skit och skrattade en hel del:) Nu får vi se till att ses lite oftare!!
Full fart framåt!! Nu saknas bara hjälmen, och så ska jag måla cykeln röd, och Stella vill klistra på stjärnor och eld på den:) Hon känns så stor, snart cyklar hon ifrån oss...

Vad gäller min cykel, även kallad "cykeljäveln" så tänker jag ha kvar den. Jag tänker inte köpa nån ny, jag tänker straffa den istället. Har inte riktigt kommit på hur jag ska göra det än, men jag tänker inte låta den vinna så lätt! Cyklade ner och handlade idag, och det gick ju lite lättare, nu när jag har bestämt mig att inte ge mig. Tänker köpa en cykelvagn, som barnen kan åka i, jäklar vilka benmuskler jag kommer få!

Nu är det lördagsgodis i soffan och Bolibompa:) Sambon jobbar så vi passar på att äta godis då, eftersom han har blivit grottmänniska och bara äter lax som han fångat själv med bara händerna, och grönsaker och frön typ.
Men han e jäkligt duktig måste jag säga,han har slutat med allt SKIT, godis, kaffe, mat med massa tillsatser i m.m. Han har riktigt bra karaktär! Vi har inte ätit dåligt innan, men det är väl godiset som det har blivit onödigt mycket av ibland. Men nu är det ändring på det:)

tråk

Sambon är och spinnar, och sen skulle han hjälpa sin brorsa med datan, så här sitter man och glor. Trodde det skulle va skönt att va själv en stund, men faaaaan va tråkigt det va, det e ju helt sjukt dåligt på TV också!! Nej jag får väl surfa lite, sen ska jag hänga tvätt, och sen blir det nog boken en stund. Läser "flickan som lekte med elden" nu och den är jäkla bra, precis som första boken var. Har ni inte sett/läst trilogin om stentuffa Lisbeth Salander så gört, NU!

Cool brutta, helt enkelt. Smart, snygg och stark, jävligt stark på alla sätt. Såna muskler ska jag också ha till sommaren! För muskler är coolt. Gigantiska silikonbröst, stela, konstant plutande läppar och lååånga lösnaglar är inte coolt. Muskler är coolt.

Soligt värre

Gud va skönt det är ute nu!! Tror faktiskt jag har bränt mig lite på kinderna, man får vara försiktig! Ser verkligen fram emot helgen, på fredag är vi lediga allihopa, sen jobbar sambon 2 kortpass i helgen, så det ska bli skönt, kan man fixa lite på tomten och sådär..
Har börjat cykla till jobbet nu, det är skönt. Men jag fick skälla lite på cykeln häromdan, eftersom den inte hade nån luft i däcken, dumma cykel. Jag fick typ stå och trampa järnet i nedförsbackarna, fan också. Dumma cykel! Jag tycker inte om min cykel, jag vill ha en ny, som rullar. Andreas tycker att den duger, "det är ju inget fel på den" nej det är sant. Jag har ju "tappat bort" låset, så nu står den olåst jämt, men tror ni det är nån jävel som snor den då??? Nehej, dom har nog tagit den, provcyklat den, och sen ställt tillbaka den, det skulle jag ha gjort!
Idag har ja i alla fall köpt en cykelpump, så det så!

Har också börjat min årliga utrotning. Av myrjävlarna. Hällde på en stor burk myrr, får se hu kaxiga dom blir nu, MOAHAHAHA!!!

Dagens strul: Jag har haft ont på olika ställen i bröstkorgen i typ 2-3 dar, inte så kul, fanns ingen akuttid hos läkaren, så jag sket i det, får se hur det känns imorgon.
Dagens kul: SOL och VARMT!!

VÅR

Nu är den väl här? Det måste man väl säga, nu är det vår!!
Blommor tittar upp här och där i trädgården:)
Vårflod på åkrarna här omkring.
Vår längs banvallen, första blåsipporna.

Jag har jobbat i helgen, så sambon och barnen var på picknick i "trollskogen", det tycker dom är skoj. Härligt när man kan börja vara ute mer och mer nu:)
Idag är barnen och jag lediga, får se vad vi hittar på, Zebbe vill åka till Dinosaurie-museet, och Stella vill åka och bada i badhuset. Jag tror badhuset är stängt idag, och museet var vi ju på för inte så länge sen, äh vi får se.

Lomma:)

Då var det bokat och klart, jag drar till sydligare breddgrader:)
Skåne alltså. Om ett par veckor ska jag flyga ner till storebror och hans tjej i Lomma och hälsa på, jag åker ner själv på tordagskvällen, och sen ska vi bila upp alla 3 på söndagen, så det blir en hel weekend:) det ska bli riktigt kul!

Den här låten passar ju bra då:)
http://www.youtube.com/watch?v=2AzEY6ZqkuE&feature=related

Nu har vi fått ihop ett lag på jobbet, så då blir det Vårrus den 2:a juni!! Jag och 3 tjejer till ska klä ut oss till gamla gummor, fan va snygga vi kommer va asså, det ska bli skitkul! En av tjejerna kommer ha blöja, för hon kommer skratta så hon kissar på sig, så kul kommer det bli!! :D

Owl city

Hinner bara med ett snabbt inlägg nu, för om en timme ska vi gå till bussen. Yes yes fick sovmorgon i morse, tack för det! Känner mig riktigt pigg och utvilad idag, kan också bero på att jag var på boxning igår, härlig energi!
Nu väntar helgjobb igen, fan va veckorna går fort!! Jobbar kväll fre-lör det ska bli rätt skönt, de e sååå lugnt på kvällarna:) Här kommer en favvolåt från Owl city, så skön!!

http://www.youtube.com/watch?v=rO3gg2cVfxg

Simma lugnt!

VAB

Igår var vi på 3-årskontroll för Zebbe, det gick fint:) Våran sköterska frågar alltid vad vi gör med våra barn, för hon är så imponerad av dom. Dom pratar och förklarar och är så förståndiga. Vår älsklingar.
Sen var det dags för spruta, inte lika kul. Zebbe går det fortfarande att lura och prata bort, men Stella vet ju precis vad det handlar om. Så hon gömde sig under bordet och satt och skrek tills sköterskan sa att vi kanske ska avvakta med det. Tack sa jag, då slipper hon få men för livet. Hon fick göra syntest istället, så fick hon ändå känna sig duktig.
Det var ju den andra sprutan mot svininfluensan han fick, så idag vart det lite feber och gnälligt. Så vi är hemma idag, Stella ville gå på dagis i alla fall, hon måste ju visa kompisarna att hon har 2 nya fina tänder:)

Jobba kväll

Ska jobba ikväll, 11.45-21.15.  Ganska långt pass, man blir liksom borta hela dagen känns det som, men det går ju ganska fort när man är på jobbet, så det är ju bra. Tråkigt bara när resten av familjen är lediga och solen skiner ute, det tar liksom emot:)

Ska förbi posten på väg till jobbet, ska posta kläderna jag sålt. Ska också skicka iväg min ansökan till plugg i höst:)
Ska läsa klart till undersköterska har jag tänkt, så det blir heltidsplugg i 3 månader ungefär, ska bli riktigt kul!!
Nej nu är det dags och göra sig i ordning, sambon kommer hem från gymmet snart så ska jag sticka till jobbet.

Igår

Vi var ju på påskmiddag hos Andreas farmor igår, massa släktingar, jättetrevligt var det, och väldigt god mat såklart!! Ungarnas lillkusin var också där så dom tre röjde järnet, jättekul hade dom! Men mamma och pappa hade väl snudd på magsår några gånger:) Äldre människor har ju ofta väldigt mycket saker, små små porslinssaker. Och dom är ju såklart jättekul att leka med. Men jag tror inte att något gick sönder i alla fall.

När jag sa till Stella att vi skulle åka till gammelfarmor, sa hon: -Jaha är det hon med alla symaskinerna?
Barnen hade gjort påskteckningar, och Stella hade gjort ett fint armband, det blev gammelfarmor så glad för.

Kan ju tala om att det snöar här nu, kul, INTE. Tycker det går så långsamt det här, det blir väl aldrig vår.
Längtar till sommaren, det ska bli så skönt!
Måste bjuda på lite sommar här, så känns det lite lättare:)

Snabba cash

Har rensat garderoben lite och sålt sånt jag inte använder, det blev en liten slant, ca 1500 spenar, inte tokigt!
Så då blir det nya löparskor till mig! Har spanat på dessa snyggingar, kommer passa fint på foten tror jag:)
Nike Lunarglide, ni hör ju på namnet, man kommer ju gliiida fram i löpspåret ju:)

Älsklingsprins

Idag har vi firat Zeb, kan inte fatta att han är 3 år nu, det känns som det var igår han låg och sov i famnen. Han var i alla fall väldigt nöjd med dagen och alla presenter, tack alla!!
Vi hade ju bestämt att det var dags att sluta med nappen nu när han blev stor kille, och det var han helt med på. Men inte trodde jag att det skulle gå så här lätt! Han har inte frågat efter den på hela dagen, och inte heller nu när han skulle sova, snacka om duktig kille!! Här kommer lite bilder på världens bästa 3-åring:)

Tidigare idag var min käre bror här med sin tjej, så det blev mycket prat och skratt som alltid! Saknar honom när han bor så långt bort. Men vi bestämde att jag ska ner och hälsa på dom snart, det ska bli så kul!!!
Men jobbigt att lämna resten av familjen hemma, men det är nog nyttigt det med.

Dagens kul: Att Zebbe är världens duktigaste som slutar med nappen:)
Dagens strul: Att jag hade gjort hela det här inlägget men lyckades radera det, så det var bara att göra om alltihop, snacka om störigt det va!!

Nu blire soffan, sen sängen, hörs!

Kalas idag!

Har liksom fastnat här framför datorn av nån konstig anledning, har intagit daglig dos av koffein, och väntar på att systemet ska kicka igång. Blev tidig morgon idag, eftersom vi skulle sjunga och öppna presenter innan sambon åkte till jobbet, så har inte riktigt vaknat till än. Zebbe blev väldigt nöjd med presenterna i alla fall, dom var jättefina!!

Nej nu får jag dra på lite musik så man vaknar till, så ska det bli kalas fint här hemma:)
Den här låten blir man alltid pigg av, jag lovar, prova ni med!! Men det ska va hööög volym:)

http://www.youtube.com/watch?v=3QKV-L-grXI&feature=related
Den kommer från Ice Age filmerna, som går varma här hemma.

SEEEG

Gud va seg jag har varit idag!! Vi skulle ju baka, men innan vi hade kommit på vad vi skulle baka, och åkt och handlat alla grejer så var det typ dags att åka och hämta sambon från jobbet, det var den dagen det, hatar sega dagar:(
Vi har i alla fall bestämt att vi ska baka sockerkaka, chokladbollar och blå tårta till Zebbe, det blir bra, det är enkla grejer som barnen kan hjälpa till med.
Storebror är här på snabbvisit från Skåne, så vi ska försöka ses nånting i helgen, det blir skoj, det brukar alltid bli långa diskussioner om små och stora ting:)

Ikväll hade vi dans framför Youtube hela familjen, här är några gamla godingar ni kan sväng era lurviga till:
http://www.youtube.com/watch?v=A9eAKcE0Mnc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=o5HUWVLi7Sw&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=OUgiJ9dDT_Q

bakdag idag!

Idag ska vi baka något till Zebbes kalas imorrn, ska klura på nån tårta också, får se vad det blir:)
Chokladbollar lär vi nog göra i alla fall, det är ungefär vad jag klarar i bakväg, jag e liksom inge bra på det där med bakning, man ska va så noga och så ska det jäsa och så ska man vänta och vänta, och det blir aldrig klart tycker jag! Chokladbollar e bara blanda, kladda, rulla, klart! Lätt som en plätt!
Och så ska vi måla ägg också, det ska bli lite påskmat här ikväll, eftersom vi ska ha kalas imorrn, sen är vi bjudna till Andreas farmor på påskmat på Söndag, det ska bli kul!

Igår var vi på gymmet 1½ timme, vi hoppade över boxningen. Riktigt skönt var det!! Kul när man märker resultat av träningen, man kan ta tyngre vikter och ta i lite till, så det bränner sådär härligt i musklerna, haha låter det konstigt? :) Sen sprang jag 3 km på löpbandet också, det märks att man inte har samma löpform efter den här låååånga vintern, men i år börjar man ju inte från noll i alla fall, så det känns jäkligt bra!!
Började springa för ett år sen, har aldrig gjort det förut, för jag har aldrig lyckats få till det, det är som att min kropp inte är gjord för att springa på nåt sätt. Men jag bestämde att nu jävlar, det är jag som bestämmer över min kropp, som min sambo brukar säga:) Så jag började lite smått, i början kunde jag springa 5 minuter sen fick jag gå för att jag fick håll. Målet var att springa Vårruset som var i slutet av Maj, 5km, och jag hade bestämt att jag skulle springa hela loppet. Och det gjorde jag också:) Familjen var med och hejade, och när jag fick medaljen så bara YES, fan jag gjorde det!! Då var första målet avklarat, Tjejmilen nästa! Och jag kan säga att det är en jäkla skillnad på att springa 5 km och att springa 1mil, tycker jag i alla fall. Men jag tränade och ibland flög man fram och ibland gick det åt helvete, jag får så lätt håll av nån anledning. Tjejmilen går ju runt hela Djurgården, så vackrare ställe att springa på finns ju knappast, den dagen var det soligt och varmt, det är ju trevligt, men det kan ju ställa till det när man ska springa långt. Jag hade håll nästan från start till mål, och på slutet en FRUKTANSVÄRD huvudvärk, men det var bara att bita ihop och springa på. Och det gick det med, det gick.
Det är ju lätt att bli lite kaxig efter att man har gjort en sån sak, men det har man ju rätt och vara också, eller hur?  Så: Man kan bara man vill, så det så!

Håller på och drar ihop ett lag på jobbet nu, så vi kommer att gå Vårruset i år, det ska bli jäklict kul:)
Sen om det går som jag vill, så ska jag springa Blodomloppet, 5km, i juni. Sen blir det Tjejmilen och Midnattsloppet i Augusti/September, dom är ju båda en mil. Sen får vi se om formen tillåter något mer lopp kanske. Har gått med i en förening via jobbet nu, och då får man rabatt på alla dom här loppen, så det är skitbra, annars blir det fan dyrt asså:)
Måste köpa nya löparskor nu också, min ena sko var full med blod efter Tjejmilen (blä) så dom var bara att kasta.
Vill ha ett par coola den här gången, typ guld eller nåt:)
Ska nog surfa runt och se vad man kan hitta.

RSS 2.0