Havsbad igår

Igår var sambon ledig också, hans enda lediga dag den här veckan, stackarn! Så då blev det sol och bad hela dagen. Vi åkte ut till björkö-örn för lite salta dopp, det var härligt! Stella trivdes som fisken :) för här såg man ju bottnen hela tiden, så hon kunde gå runt och leta fisk och andra läbbiga sjöodjur. Som alltid när vi åker dit så kommer molnen och det blir kallt :( så ungarna frös och gnällde efter nån timme så då packade vi ihop och åkte till Norrtan, Andreas skulle handla fler träningsprylar, ja ni vet sånt som alla män har hemma, hantlar, vikter ,TRAPETSSTÅNG(!).
Sen blev det lite mat på gyllene måsen, och då hade solen värmt på ordentligt så vi drog till nästa bad:) Där plaskade vi nog till klockan 17 tror jag, riktigt skönt!



Blev kallt efter ett tag...

Plockat in lite blommor och blad :)

Ibland e de fan inte lätt att vara förälder! Man vill göra så rätt hela tiden, men ibland räcker inte tålamodet till och det blir mycket bråk och skrik, helt onödigt jag vet men ibland blir det för mycket liksom. Just nu är Zebbe i en väldigt trotsig period, det ska bråkas och skrikas om allting nästan, och Stella verkar hänga på hon med :) Så det blir lätt att man bara skäller hela tiden, men nu är det slut med det, det blir så tråkigt ju! Får försöka räkna till tio och bita sig i läppen istället :) Och vara lite mer konsekvent. Den förälder som säger att det ALLTID är såååå underbart enkelt och bara roligt att ha barn ljuger, punkt slut. Det är det oftast, men det är fan ett hårt jobb också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0