det var den veckan det :)

Tiden rullar på, den här veckan har gått fort, har haft fullt upp, kul med semester!!
Lördag var vi bjudna på grillning i storebrors torp, han firade födelsedag. Mycket trevligt med massa skitsnack och skratt :) Hade hittat kockums-tallrikar på loppis i Gamla stan, han samlar på den serien, så det blev han glad för. Köpte också en hake som dom kan sätta på toadörren Lomma, så man slipper sitta och hålla handtaget när man skiter. Det blev han också glad för tror jag :) Söndagen satt vi i bilen mest hela dagen, blev en liten roadtrip, mysigt i regnet!

På måndagen var det halvrisigt väder så vi drog till Lekrymden och hoppade och busade i några timmar.
Tisdag var det dags för kalas på torpet igen, mormor, moster och kusin från Australien kom på besök, vi fikade och pratade mera skit :) Alltid trevligt!!

På onsdagen packade vi ihop och åkte till Furuvik, hade hyrt stuga på campingen precis vid parken. När vi åkte hemifrån regnade det, men när vi kom fram sprack det upp och vi fick sol hela dagen, sån jäkla tur!!!
Vi gick runt och hälsade på alla djuren, sen var det dags för tivolit, det var ju höjdpunkten!! Gud va dom gillar karuseller, det har dom nog fått av mig! Särskilt Stella, hon är inte rädd för nånting, ville åka ALLT, fast det gick ju inte, hon är ju för liten för vissa saker än.. Men spökslottet var favoriten, konstigt nog :)
Zebbe gillar nog det mesta med fart, skrattar gott när det kittlar i magen!! ÅH vad kul det kommer bli på Gröna Lund!!!

Stugan vi hade var ju inte i största laget, och det fanns typ inget i den, vet inte hur dom hade tänkt sig att man skulle laga mat med en visp och en stekspade??
Men det funkade. På Torsdagen var det lite sämre väder, men vi hade kollat in ett lekland innan vi åkte hemifrån, så vi knappade in det på GPS:en och drog dit för några timmars lek och stoj, till barnens stora lycka :)
Synd om Andreas som fick feber och var allmänt risig:(
Hem till stugan sen och gjorde hamburgare med bröd, sen käkade vi lite godis och lyssnade på regnet, och barnen som slogs;)
Men sen hade vi sångstund i våningssängarna, och det var jättemysigt, det ska jag införa varje kväll tror jag!!
I morse var det dags att packa in allt i bilen och åka hem, gud va jag längtade hem denna gång!
Stannade till vad Dragon Gate, helt knasigt, ser ut som ett stort kinesiskt palats, precis vid E4:an, det var lite coolt att titta på allt.
Lägger in bilder sen, har inte lagt över dom på datorn än.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0