jahaaaaa

Då har man jobbat sitt för denna veckan, skönt att börja med en lugn vecka, så nu blir det ledig helg :)
Kul och vara tillbaks på jobbet, vi har alltid så roligt, det är verkligen aldrig tråkigt eller jobbigt att gå dit! Förutom när klockan ringer 05:15 ;)

Har inte gjort så mycket i veckan, har fan inte hunnit med många knop här hemma, skönt att Andreas fortfarande är ledig, så är vi inte 2 trötta virriga föräldrar utan bara en. Jo förresten! Vi började bygga på en liten bod till gräsklipparen och lite redskap, det blir bra tror jag! Och Andreas har byggt värsting-kojan till barnen, huuuur fin som helst!! Med fönster, dörr med titthål och en liten disk där man kan leka affär :) Nu ska den bara städas, målas, och så ska den få lite möbler, barnen gillar den verkligen!! Kul!
Stella hjälper till med husbygget!

Idag då Fredag! Familjen hade varit och busat på lekrymden idag:) sen hämtade dom mig på jobbet, så åkte vi och hämtade nya bilen! :) Jättefin e den! Glänser och luktar gott också:)
När vi fixade den här bilen hade vi ju inte torpet att tänka på, men nu vi har insett att vi kommer behöva en stor, oöm bil med dragkrok, så Volvon kommer få stanna i alla fall.

Imorgon är vi bjudna på kräftskiva ute på Vätö hos några kompisar, det ska bli skoj! Barnen hänger också med och vi ska nog sova över där som det ser ut! Gott gott med kräftor:) Fan måste komma ihåg systemet imorrn och köpa några öl!
Hej hopp/ Libbe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0